Tag Archives: TYPO3 Websites

TYPO3 Konference i Amsterdam – IdeFA Gruppen er med.

Søren & Morten fra TYPO3 Konferencen i Amsterdam den 21-22 oktober 2015: Første dag på den årlige TYPO3 konference her i Amsterdam er veloverstået med mange spændende oplæg med fokus på forretning og ikke så meget ”kode” – overskriften på dag 1 var ”Business Day” og emner som Big data, Omnichannel, Content strategy, Social media, Read more »

Ny TYPO3 hjemmeside til IdeFA Gruppen

Så er IdeFA Gruppen igang med at udarbejde ny Responsive hjemmeside i TYPO3 7. Vi har valgt, at udarbejde hjemmesiden i TYPO3 7 (BETA) istedet for TYPO3 NEOS. Vi har lige opdateret fra TYPO3 7.2 til TYPO3 7.3 og der er mange spændende nyheder som gør det endnu nemmere som redaktør, at opdatere og vedligholde Read more »

Kære Google – jeg nåede det inden den 21 april

Google har meldt ud, at de pr. 21 april vil sætte ind overfor ikke mobil venlige hjemmesider. hvilket jeg mener er meget rimeligt, da Google regner med at over 50 % af websites besøges af mobiler indenfor kort tid. Der er dog mange teorier på nettet fra søgemaskine eksperterne omkring betydningen og ikke mindst, hvad Read more »

Opdatering af TYPO3 til version TYPO3 6.2

IdeFA Gruppen tilbyder en opdatering af din nuværende TYPO3 løsning til version TYPO3 6.2. Den 1. marts 2015 er det slut med sikkerhedsopdateringerne og det gamle logo er nu endegyldigt fortid, men det kan du læse mere om på IdeFA Gruppens hjemmeside og bestille en GRATIS GENNEMGANG. Du kan også bestille en opdatering til TYPO3 Read more »

TYPO3 Neos BETA – Prøv det

TYPO3 Neos 1.0 Beta 1 marks the long awaited goodbye to the Alpha phase. The date of the release is November 12th 2013. The first Beta release contains substantial improvements. TYPO3 Neos is now ready for many types of real production projects. Read the full release notes or download TYPO3 Neos 1.0 Beta 1 or contact here Read more »

IdeFA Responsive Design version 0.9 er udgivet

Så er vores nye hjemmeside version 0.9 Responsive Design ved at være på plads. De sidste småting bliver tilrettet i sommerferien. Vi glæder os til at kunne præsentere den færdige TYPO3 hjemmeside og tankerne bag. Hav en forrygende sommerferie og IdeFA Gruppens support holder som altid åbent i sommerferien.  

Uggerhøj Biler – Resposive Design og XML fra bilinfo

Så har IdeFA Gruppen fået en ny og spændende kunde som vi glæder os til at hjælpe på nettet. Websitet bliver flyttet over i TYPO3 og bliver udarbejdet som Reponsive Design. Endvidere bliver der udviklet mange funktioner med XML fra bilinfo, så kunderne får mere præcise resultater af deres udvælgelse af biler fra Uggerhøj.

Instagram TYPO3 modul

Grib din mobil, tag et billede, del billedet og sekundet efter bliver det vist på din hjemmeside. Med vores Instagram modul til TYPO3 kan du lynhurtigt og nemt uploade et billede til din hjemmeside. Alt du behøver er en smartphone med en instagram konto. Når du tager et billede og deler det, hentes det automatisk Read more »

Nyt viden og inspirationscenter

Så er det meget tæt på, at vi udgiver vores nye TYPO3 Responsive Design website med mange nye features. Vi ser frem til at præsentere vores “Viden og Inspirationscenter” som omhandler alt fra moduler, gode råd, tips & tricks og egne ny udviklede TYPO3 moduler til integration med de sociale medier.

The Open Source CMS Garden Festival at CeBIT 2013

CMS-GARDEN vil være stedet, hvor de bedste Open Source Content Management Systemer bliver præsenteret på CeBIT 2013 i Hannonver. TYPO3 er naturligvis med sammen med andre attraktive Open Source Content Management Systemer, så du kan sammenligne, stille spørgsmål og bliver klogere på dit valg af et Open Source system. Ser frem til nogle spændende dage den 5-9 marts Read more »