Tag Archives: TYPO3 Moduler

Nyt modul – IdeFA Social Mediebar

På vores nye Responsive Design hjemmeside udarbejdet i TYPO3 er der lavet et nyt modul. IdeFA Sociale Mediebar har vi kaldt den. Ideén er kort, at alle opdateringer på de sociale medier, samt informationer som hurtigt skal kunne findes er integreret. Mediebaren ligger altid klar i højre side og kan placeres som den enkelte ønsker.

TYPO3 CMS og utallige sprog muligheder

TYPO3 har utallige super funktioner og når vi kommer til emnet SPROG, så er det ganske enkelt imponerende hvad TYPO3 CMS kan præsterer. Mulighed for sprog versionering er utallige (altså oversættelse til andre sprog på hjemmesiden). Med et enkelt klik kopier du hele indholdssiden over i det ønskede sprog. Vil du have professionel oversættelser er der Read more »

Nyt website til TYPO3.org

TYPO3.org er ved at udarbejde nyt website og er på nuværende tidspunkt er 83 % færdig. Følg sitet her eller måske er den færdig, når du læser dette BLOG indlæg – besøg TYPO3.org Informationer omkring TYPO3 CMS: Mulighed for opsætning af 51 sprog som standard i administrationen, 5.035 Extensions eller på dansk – 5.035 TYPO3 Read more »