Tag Archives: TYPO3 CMS

TYPO3 Konference i Amsterdam – IdeFA Gruppen er med.

Søren & Morten fra TYPO3 Konferencen i Amsterdam den 21-22 oktober 2015: Første dag på den årlige TYPO3 konference her i Amsterdam er veloverstået med mange spændende oplæg med fokus på forretning og ikke så meget ”kode” – overskriften på dag 1 var ”Business Day” og emner som Big data, Omnichannel, Content strategy, Social media, Read more »

Ny TYPO3 hjemmeside til IdeFA Gruppen

Så er IdeFA Gruppen igang med at udarbejde ny Responsive hjemmeside i TYPO3 7. Vi har valgt, at udarbejde hjemmesiden i TYPO3 7 (BETA) istedet for TYPO3 NEOS. Vi har lige opdateret fra TYPO3 7.2 til TYPO3 7.3 og der er mange spændende nyheder som gør det endnu nemmere som redaktør, at opdatere og vedligholde Read more »

TYPO3 NEOS kort og godt på You Tube

Den 10 december udkom den først version af TYPO3 NEOS og tjek lige overstående video. 3 minutter og du er i gang. Vil du teste, vide mere, så kan du bestille en TYPO3 NEOS Demo hos IdeFA Gruppen

TYPO3 NEOS 1.0 Release Party hos IdeFA Gruppen

  Så er det i dag – tirsdag den 10 december 2013, at TYPO3 NEOS udkommer. Læs mere om TYPO3 NEOS på IdeFA Gruppens hjemmeside under vores TYPO3 Univers.

TYPO3 Neos BETA – Prøv det

TYPO3 Neos 1.0 Beta 1 marks the long awaited goodbye to the Alpha phase. The date of the release is November 12th 2013. The first Beta release contains substantial improvements. TYPO3 Neos is now ready for many types of real production projects. Read the full release notes or download TYPO3 Neos 1.0 Beta 1 or contact here Read more »

Nyt modul – IdeFA Social Mediebar

På vores nye Responsive Design hjemmeside udarbejdet i TYPO3 er der lavet et nyt modul. IdeFA Sociale Mediebar har vi kaldt den. Ideén er kort, at alle opdateringer på de sociale medier, samt informationer som hurtigt skal kunne findes er integreret. Mediebaren ligger altid klar i højre side og kan placeres som den enkelte ønsker.

Facebook størrelser – styr det hele via TYPO3 CMS

Den nye timeline på Facebook er fantastisk (glemmer hele tiden størrelsen på billedet) som jeg bruger til en slags virtuel dagbog. For virksomheder er det muligt at styre alle sine indholdssider fra TYPO3 CMS på web, facebook (her er størrelserne), mobil, 24-7 og andre platforme.

IdeFA Gruppen på Linkedin

Så er IdeFA Gruppen igang med de sociale medier for alvor – først step hed Twitter, dernæst Google+og nu er turen kommet til Linkedin & Facebook. Vi har selvfølgelig haft private profiler i lang tid for at udforske de mange sociale medier. Imponerende som vi kan bruge TYPO3 CMS på de sociale medier. God vind Read more »

Hotel Jutlandia har fået ny TYPO3 hjemmeside

Så blev der tid til en ny TYPO3 hjemmeside til Hotel Jutlandia af IdeFA Gruppen. Det nye hotel online booking website er en del af vores hotel koncept, hvor vi har fokus på mere indtjening og allerede nu kommer de første gode resultater. Utroligt hvad en online booking boks, lidt call to action og en gennemgang Read more »

Nyt TYPO3 Website til Frederikshavn Boligforening

Så er Frederikshavn Boligforening klar med deres nye TYPO3 Website. Med over 100 ansatte og 3190 boligere ønskede Frederikshavn Boligforening en ny hjemmeside, som kunne lette dialogen mellem lejere og ansatte. Her er resultatet – besøg Frederikshavn Boligforening.