Tag Archives: Support

Opdatering af TYPO3 til version TYPO3 6.2

IdeFA Gruppen tilbyder en opdatering af din nuværende TYPO3 løsning til version TYPO3 6.2. Den 1. marts 2015 er det slut med sikkerhedsopdateringerne og det gamle logo er nu endegyldigt fortid, men det kan du læse mere om på IdeFA Gruppens hjemmeside og bestille en GRATIS GENNEMGANG. Du kan også bestille en opdatering til TYPO3 Read more »

Sommeferie, men IdeFA Gruppen holder åbent

IdeFA Gruppen holder åbent hele sommerferien som sædvanlig og har du brug for hjælp, så ring 98407610 eller skriv til support@idefa.dk. Du kan altid hente hjælp i vores online support. Hav en fantastisk sommer 🙂

IdeFA Responsive Design version 0.9 er udgivet

Så er vores nye hjemmeside version 0.9 Responsive Design ved at være på plads. De sidste småting bliver tilrettet i sommerferien. Vi glæder os til at kunne præsentere den færdige TYPO3 hjemmeside og tankerne bag. Hav en forrygende sommerferie og IdeFA Gruppens support holder som altid åbent i sommerferien.  

JING et fantastisk program til skærmen

Et fantatisk program i dagligdagen – tag screenshots af din computer skærm eller optag skærmen på video (max. 5 min). Utrolig nemt at bruge – altid klar på skærmen, hurtig udgivelse og hundrede andre ting. Der findes en gratis version som sagtens kan klare dine behov i opstarten, men du finder hurtigt ud at den Read more »

En dag i supporten hos IdeFA Gruppen

Så er TYPO3 supporten klar. Support drengene er “ude af huset” idag, en i Hjørring, en i Vejle og Thomas vandre stadigvæk rundt i Nepal. Glæder os til at han er pinden igen i næste uge. Men bare rolig, kære kunde – Morten og jeg er klar 🙂