Tag Archives: Sociale Medier

Brug dit Facebook Cover til mersalg

Så er der kommet nye regler på Facebook (juli 2013) og det bliver nok lavet om mange gange, men lige nu kan du udnytte dit Cover foto til mersalg, da reglerne er skåret ned til EN. Reglen siger max 20 % tekst. Det vil sige, at du nu må; informere om tilbud og priser i dit cover Read more »

Instagram TYPO3 modul

Grib din mobil, tag et billede, del billedet og sekundet efter bliver det vist på din hjemmeside. Med vores Instagram modul til TYPO3 kan du lynhurtigt og nemt uploade et billede til din hjemmeside. Alt du behøver er en smartphone med en instagram konto. Når du tager et billede og deler det, hentes det automatisk Read more »

Nyt viden og inspirationscenter

Så er det meget tæt på, at vi udgiver vores nye TYPO3 Responsive Design website med mange nye features. Vi ser frem til at præsentere vores “Viden og Inspirationscenter” som omhandler alt fra moduler, gode råd, tips & tricks og egne ny udviklede TYPO3 moduler til integration med de sociale medier.

54 pct. af danskerne bruger sociale medier

I alt bruger 54 pct. af danskerne eller seks ud af ti internetbrugere sociale medier. Det svarer til ca. 2,4 mio. personer, hvoraf lidt over halvdelen er kvinder. Læs og se statistikker – 97 pct. af unge kvinder bruger sociale medier – Mænd dominerer professionelle netværksplatforme – Hent udgivelsen her Kilde: Danmarks statistik

Statistikker for Kanal Frederikshavn uge 1

Vi har i gennemsnit 400 besøgende på Kanal Frederikshavn i uge 1 og 200 mennesker har tilmeldt sig Kanal Frederikshavn. Kanal Frederikshavn på Facebook er vi lige nu 450 mennesker.