Tag Archives: Responsive Design

Kære Google – jeg nåede det inden den 21 april

Google har meldt ud, at de pr. 21 april vil sætte ind overfor ikke mobil venlige hjemmesider. hvilket jeg mener er meget rimeligt, da Google regner med at over 50 % af websites besøges af mobiler indenfor kort tid. Der er dog mange teorier på nettet fra søgemaskine eksperterne omkring betydningen og ikke mindst, hvad Read more »

Statistik materiale fra 2013 fra Campaign Monitor

Responsive Design er der heldigvis flere og flere som har opgraderet til i dag, men husk også lige at gøre dine nyhedsbreve kampagner Responsive. Over 40 % åbner nyhedsbreve fra tablets og mobiler viser tal fra Campaign Monitor. Klik for at se statistikkerne, det betaler sig.

IdeFA Responsive Design version 0.9 er udgivet

Så er vores nye hjemmeside version 0.9 Responsive Design ved at være på plads. De sidste småting bliver tilrettet i sommerferien. Vi glæder os til at kunne præsentere den færdige TYPO3 hjemmeside og tankerne bag. Hav en forrygende sommerferie og IdeFA Gruppens support holder som altid åbent i sommerferien.  

Nyt modul – IdeFA Social Mediebar

På vores nye Responsive Design hjemmeside udarbejdet i TYPO3 er der lavet et nyt modul. IdeFA Sociale Mediebar har vi kaldt den. Ideén er kort, at alle opdateringer på de sociale medier, samt informationer som hurtigt skal kunne findes er integreret. Mediebaren ligger altid klar i højre side og kan placeres som den enkelte ønsker.

Uggerhøj Biler – Resposive Design og XML fra bilinfo

Så har IdeFA Gruppen fået en ny og spændende kunde som vi glæder os til at hjælpe på nettet. Websitet bliver flyttet over i TYPO3 og bliver udarbejdet som Reponsive Design. Endvidere bliver der udviklet mange funktioner med XML fra bilinfo, så kunderne får mere præcise resultater af deres udvælgelse af biler fra Uggerhøj.

Nyt viden og inspirationscenter

Så er det meget tæt på, at vi udgiver vores nye TYPO3 Responsive Design website med mange nye features. Vi ser frem til at præsentere vores “Viden og Inspirationscenter” som omhandler alt fra moduler, gode råd, tips & tricks og egne ny udviklede TYPO3 moduler til integration med de sociale medier.

Ny hjemmeside til IdeFA Gruppen er på vej med Responsive Design

Der knokles med ny hjemmeside til IdeFA Gruppen i TYPO3 Responsive Design naturligvis og sitet er intregreret med vores Marketing CRM system med automatisk nyhedsbrevsystem. Vi forventer at udkomme 1 februar 2013.

Responsive Design er fremtiden til alle skærmstørrelser

IdeFA Gruppen udvikler i øjeblikket Responsive Design eller Responsive Webdesign som nogle kalder det til to af vores kunder. Vi glæder os til at gå mere i dybden med Responsive Design. Gentofte Kommune, Jyske Bank & ikke mindst Rijks Museum i Amsterdam er langt fremme med Responsive Design.