Tag Archives: OTA

Et godt råd fra Morten Petersen fra Google til hotellerne

Morten Petersen fra Google siger meget tydeligt (sidst i klippet) Fremtiden byder på mange nye forretningsmodeller indenfor mange industrier og således også hotel branchen. Det bedste råd er, at hoppe med på udviklingen og prøve, at omfavne dem fremfor at bekæmpe dem. 130 hotelfolk deltog i HORESTAs konference om Online Distribution og her var der budt Read more »

Hotel Marketing – book direkte hos hotellet

Du skal ikke fravælge OTAérne, men blot se dem som samarbejdspartner snarere end konkurrent. OTA’erne leverer gæsterne til dig – vi skal bare have gæsterne til at booke direkte på dit hotel. Læs mere om vores rådgivning til dit hotel på Hotel Gruppen NEWS – gratis medlemskab.

Der skal gøres en indsats nu, da OTA’erne kun står til at blive stærkere og stærkere i fremtiden

Henrik Fladkjær er overbevist om, at OTA’erne vil stramme deres greb om hotelbranchen, og hvis der ikke gøres noget nu, vil udfordringen simpelthen være for uoverskuelig. Hotellerne skal ikke aflevere deres særlige kompetencer til OTA’erne. Læs hele artiklen her

Prøv Prisgaranti Hotellers OTA Prisberegner

Vi forstår godt samarbejdet med OTAérne, men hvorfor ikke hente noget af den tabte provision tilbage? Prøv vores nye OTA Prisberegner – du skal blot indtaste antal overnatninger om året og en gennemsnitspris, så beregner OTA Prisberegneren hvor meget dit hotel kan spare til OTAérne.

Pas nu på, kære hotel med tys tys tilbud

Kære Hotel Debatten raser på nettet i øjeblikket med OTAérne, prispolitik o.s.v. Har netop fået mit daglige nyhedsbrev fra Booking.com med gode tilbud fra Danmark og ikke mindst en masse andre ophold fra udlandet og tænkte, nu tjekker jeg lige priserne, for ja – I må ikke underbyde priserne for OTAérne, men I må gerne Read more »

Hoteller i oprør mod booking giganter

Sådan står det i dagens udgave af Børsen og adm. direktør for Brøchner Hotels, regner med, at helt op mod 70 pct. af reserveringerne på hans hoteller i fremtiden vil komme via bookingportaler. Du kan evt. købe artiklen her

HORESTA til kamp mod online-rejsebureauer

Så er Hotel Rapporten gået i tryk og i næste uge udsendes den til 75 hoteller som har bestilt via www.hotel-gruppen.dk  At Hotel Rapporten er høj aktuel bekræftes af denne her artikel fra Horesta. HORESTA går nu til kamp mod de såkaldte OTA’er, Online Travel Agencies, som sælger hotelværelser på nettet. Det gælder for eksempel hotels.com Read more »