Tag Archives: nyhedsportaler og Kanal Frederikshavn

280 gratis LIKES på vores KF Facebook side

Vi har lavet et lille forsøg i Juli mdr. med opsætning af en Google Adsense på en top/box kampagne på Kanal Frederikshavn og må sige, at det er blevet en succes. Med 280 LIKES på Kanal Frederikshavn Facebook side på mindre end 10 dage (GRATIS). Det bliver spændende, at se effekten af vores facebook annoncer i fremtiden. Modellen Read more »

Fantastisk udsigt fra IdeFA Gruppens lokaler i Frederikshavn

En tidlig morgen, alene på kontoret, udsigten mod øst, en kop kaffe og computeren vågner langsomt op. Hold da op, så har jeg lyst til at komme igang med dagens gøremål. IdeFA Gruppen og Kanal Frederikshavn er klar – følg iøvrigt Kanal Frederikshavn på Facebook.

Mobilversion til din hjemmeside er et must – se statistikker.

Så har jeg lige trukket de sidste nye friske tal ud af Kanal Frederikshavn som giver os en god pejling af fremtiden. Ud af 1.709.823 besøgende bruger valgte 111.588 af bruge mobilen – det er faktisk 6,53 % af samtlige besøg som bruger mobilen. I løbet af 2011 har vi haft besøg af 240.772 unikke besøgende og kurven Read more »

Lokale netaviser sammen om mediestøtte

Fynske og jyske netaviser organiserer sig i ”Lokale Danske Netaviser” (LDN). Kanal Frederikshavn er  medlem fra starten sammen med netaviser i Esbjerg, Kerteminde, Hjørring og Svendborg.

Frederikshavn 24-7 på Kanal Frederikshavn

Så er det en realitet – Frederikshavn 24-7 er for butikker, virksomheder og spisesteder i Frederikshavn 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – året rundt. Hotel Viking, Miss Daisy hos Sanne, BDO Scanrevison, Super Best og masse af andre virksomheder er allerede på Frederikshavn 24-7 og kan ligge ubegrænset tilbud og nyheder på Kanal Frederikshavn. Kanal Frederikshavn har Read more »

White Hawks gjorde det ganske få troede muligt.

Efter 3059 dage uden ligasejr på den jyske hede lykkedes det her til aften White Hawks at hente en sejr i Herning. Når nu det endelig skulle være, så var timingen perfekt i sæsonens første finalekamp. Følg med på Kanal Frederikshavn – alt om White Hawks.

Mike Grey 800 kampe for White Hawks.

Tillykke til Mike Grey med en fantastisk rekord i dansk ishockey. Læs interviewet på Kanal Frederikshavn med Mike Grey.

Rødspætte Cup

Følg Rødspætte Cup i Frederikshavn i påskedagene fra den 9-13 april. Kanal Frederikshavn viser Web TV fra Rødspætte Cup.