Tag Archives: Mobil

Kære Google – jeg nåede det inden den 21 april

Google har meldt ud, at de pr. 21 april vil sætte ind overfor ikke mobil venlige hjemmesider. hvilket jeg mener er meget rimeligt, da Google regner med at over 50 % af websites besøges af mobiler indenfor kort tid. Der er dog mange teorier på nettet fra søgemaskine eksperterne omkring betydningen og ikke mindst, hvad Read more »

Statistik materiale fra 2013 fra Campaign Monitor

Responsive Design er der heldigvis flere og flere som har opgraderet til i dag, men husk også lige at gøre dine nyhedsbreve kampagner Responsive. Over 40 % åbner nyhedsbreve fra tablets og mobiler viser tal fra Campaign Monitor. Klik for at se statistikkerne, det betaler sig.

Facebook størrelser – styr det hele via TYPO3 CMS

Den nye timeline på Facebook er fantastisk (glemmer hele tiden størrelsen på billedet) som jeg bruger til en slags virtuel dagbog. For virksomheder er det muligt at styre alle sine indholdssider fra TYPO3 CMS på web, facebook (her er størrelserne), mobil, 24-7 og andre platforme.

Nyt på Kanal Frederikshavn

Vi har nu udgivet vores mobil version på Kanal Frederikshavn – Klik her for at går Mobil version. Vi har nu over 1.8 millioner besøgende årligt – se statistikker fra Kanal Frederikshavn Vores online gågade Frederikshavn 24-7 har nu rundet over 50 butikker/virksomheder i Frederikshavn.  Besøg Frederikshavn 24-7 og se masser af gode tilbud og nyheder.

Hvad er god smartphone-skik?

Det kan være meget irriterende, når man står og snakker med en person, der midt i samtalen tager sin smartphone op og begynder at rode med den. Læs lige denne her artikel på politikken. Apropos smartphones er det nok en god ide, at få en mobil version af dit website.

TYPO3 CMS til Web, Mobil, Facebook m.m.

Så er vores nye mobil version klar – sammen med Facebook versionen.  I admin på TYPO3 tilføjer vi en mobil version i sidetræet og så kan du opdaterer med de mest basale informationer for at holde det hele nemt, hurtigt og overskueligt for slutbrugeren. Kontakt IdeFA Gruppen for mere information.