Tag Archives: Mikkel Hansen

3.127.000 tv-seere til VM-finale på DR1 & TV2

Så er VM færdig og sikke en oplevelse. Stor ros til Danmark for en fantastisk indsats, kæmpe underholdning, super spil og en mere end fortjent sølvmedalje. For først gang i lang tid – kunne en vigtig kamp med Frankring som deltager, gå begge veje og det var de berømte små marginaler som var afgørende. Tillykke Read more »

Mellemrunden for Danmark

Kæmpe respekt for Danmark – Kasper Søndergaard & Mikkel Hansen, det var verdensklasse og resten fulgte pænt med. Ser frem til en super spændende mellemrunde, hvor det gælder om, at blive nr. 1 i puljen og undgå Frankring, som stadigvæk er stor favorit til at vinde VM i Sverige – også selvom det blev uafgjort Read more »

Håndbold, arbejde og arbejde i IdeFA Gruppen

Masser af spændende opgaver til IdeFA Gruppen i januar mdr. som underleverandør, udarbejdelse af nye websites til nye og bestående kunder, masser af nye online markedsføringsopgaver og nye møder med nye muligheder – Fantastico:-) VM i Håndbold i Sverige – 2 kampe og 2 sikre sejre, 2. pladsen på VM Manager for Serieholdet efter en sikker 1. plads og Read more »