Tag Archives: Medier, nyhedsportaler og Kanal Frederikshavn

Frederikshavn 24-7 Online gågade

Kanal Frederikshavn præsenterer et helt nyt tilbud. Du kan kalde det en gågade på nettet. Frederikshavn 24-7 er navnet på siden, hvor du bl.a. kan finde tilbud og nyheder, som de lokale butikker og spisesteder selv har oprettet. Følg Frederikshavn 24-7 på Facebook

Ny bil på Kanal Frederikshavn

Så er vores synlighed i Frederikshavn steget markant siden vi har fået ny firma bil på Kanal Frederikshavn. Bilen er levereret af ADS Biler i Frederikshavn, hvor de har en konkurrence med at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Vi har pyntet bilen med vores nye online gågade i Frederikshavn – kaldet Frederikshavn 24-7. Allerede nu er Read more »

Nyt på Kanal Frederikshavn

Vi har nu udgivet vores mobil version på Kanal Frederikshavn – Klik her for at går Mobil version. Vi har nu over 1.8 millioner besøgende årligt – se statistikker fra Kanal Frederikshavn Vores online gågade Frederikshavn 24-7 har nu rundet over 50 butikker/virksomheder i Frederikshavn.  Besøg Frederikshavn 24-7 og se masser af gode tilbud og nyheder.

Michael Frederiksen fra Kanal Frederikshavn på TV2 Nord Plus

null

Kanal Danmark i samarbejde med TV2 Nord

Kanal Danmark og deres lokale kanaler – Kanal Frederikshavn, Kanal Hjørring & Kanal Brønderslev har indgået et super samarbejde med TV2 Nord. Du kan læse mere om samarbejdet på TV2 Nords hjemmeside. Her artiklen på Kanal Frederikshavn, Kanal Hjørring & Kanal Brønderselv.

Spændende debat på Kanal Frederikshavn

Claus Haumann, der er ny blogger på Kanal Frederikshavn har skrevet et godt indlæg omkring priserne på restauranterne på Kanal Frederikshavn – læs og deltag i debatten.

Subway lukker i Frederikshavn

Kanal Frederikshavn oplyser, at Subway lukker deres afdeling i Frederikshavn efter 4 mdr. Der er lukket 3 restauranter på meget kort tid – deltag i debatten på Kanal Frederikshavn.

Blogger på Kanal Frederikshavn

Så blogger Daisy Nielsen og Lucas Bjerregaard også på Kanal Frederikshavn. Vi glæder os til at læse deres blogge på Kanal Frederikshavn. Husk også at læse Mike Grey fra White Hawks med spændende indlæg.

Kanal Frederikshavn er i luften

Kanal Frederikshavn er borgernes kanal med nyheder, sport, erhverv, event, unge, web tv, arrangementer, blog og debat. Virksomheder, foreninger, borgere med flere opfordres til at sende nyheder og videoklip til Kanal Frederikshavn. Målsætningen er at bringe endnu flere lokale nyheder og gøre Frederikshavn mere synlig lokalt, nationalt og internationalt. Læs mere om Kanal Frederikshavn på Read more »