Tag Archives: Iphone

Jawbone UP24 – ny sund livstil eller?

UP24 er et armbånd, der holder styr på dine skridt, kalorier og distancer og din søvn, og som giver dig masser af info om alt dette på din smartphone. Indstil den med dine personlige målsætninger, og lad UP24 hjælpe dig og opmuntre dig til at nå dem. Læs mere om UP24 Jawbone.

Apples iBeacon

Apples iBeacon giver mulighed for at sende informationer og beskeder til din telefon ene og alene baseret på hvor du befinder dig. Alt man skal bruge er en beacon (en lille sender), en iPhone og en destinationsside. IdeFA Gruppen er i gang med en løsning til…..

Apple TV – Airplay

Brug din Iphone, Ipad eller andre Apple produkter til at streame til dit TV med Apple TV via Airplay. Det er genialt og meget, meget nemt. Mange Apps vil fremadrettet komme med AirPlay (eks. TV2play / Viasat m. flere), så du med et simpelt klik på Airplay knappen kan se dit indhold på dit TV.

iZettle – betal via din Iphone og Ipad

Nu kan du tage kortbetalinger via et fantastisk koncept som iZettle har udviklet. Det er nemt, hurtigt og koster ikke meget sammenlignet med andre udbydere af betalingsløsninger. Indfør kortet i din IPhone eller Ipad (kræver en lille kontakt som isættes nemt) og du er klar til at modtage kort. Er super smart til mindre virksomheder Read more »