Tag Archives: IdeFA Gruppen

Non profit organisationen Hotel Gruppen

Så har vi oprettet en non profit organisationen som hedder Hotel Gruppen. Baggrunden for organisationens virke er baseret på kendsgerningen af, at hotelbranchen hele tiden presses på konkurrence og indtjening, mens omkostningsniveauet er stødt stigende – læs mere om Hotel Gruppen

Velkommen på IdeFA Gruppen´s og mit kontor

Mere end 80% af danskerne åbner Google som det første, når de søger information på nettet. Af samme grund er det vigtigt for de fleste butikker og virksomheder at være synlige på nettet. Google Virksomhedsbilleder er en af de nemmeste og billigste metoder til at vise virksomheden frem til alle dem, som søger efter jer Read more »

Det går godt for de digitale bureauer og IdeFA Gruppen :-)

Det samlede marked steg med 2,1 pct. men væksten i markedet var ulige fordelt. 2012 blev et trængselsår for reklamebureauer, der nu tjener mindre end de digitale bureauer, sådan lyder det i en artikel fra Bureaubiz som har gennemgået regnskaberne for 2012. Læs artiklen her  IdeFA Gruppen har også haft en positiv fremgang i omsætningen Read more »

Spar omkostninger til OTA agenterne.

Så har IdeFA Gruppen optimeret deres site Hotel Gruppen, som er en service for alle hoteller. Vi forstår godt samarbejdet med OTA agenterne, men der er mange lavt hængende frugter som kan plukkes med den rette viden og derfor har vi sammensat nogle TIPS som dit hotel kan nyde godt af. Besøg Hotel Gruppen. og tilmeld Read more »

Sommeferie, men IdeFA Gruppen holder åbent

IdeFA Gruppen holder åbent hele sommerferien som sædvanlig og har du brug for hjælp, så ring 98407610 eller skriv til support@idefa.dk. Du kan altid hente hjælp i vores online support. Hav en fantastisk sommer 🙂

IdeFA Responsive Design version 0.9 er udgivet

Så er vores nye hjemmeside version 0.9 Responsive Design ved at være på plads. De sidste småting bliver tilrettet i sommerferien. Vi glæder os til at kunne præsentere den færdige TYPO3 hjemmeside og tankerne bag. Hav en forrygende sommerferie og IdeFA Gruppens support holder som altid åbent i sommerferien.  

IdeFA Gruppen på Google+

IdeFA Gruppen er gået på flere sociale medier og du er meget velkommen til at følge os. Google+ , Instagram & Linkedin er vores foretrukne steder på de sociale medier.

Google: Nyt fra Matt Cutts omkring søgemaskineoptimering

Matt Cutts fra Google forklare omkring domænenavne og søgemaskineoptimering. Om kort tid kommer der en ændring som betyder, at dit domænenavn får en anderledes indflydelse end tidligere i søgeresultaterne. Følg med her på bloggen, da IdeFA Gruppen vil følge med i udviklingen og hvilke betydningen det får for din virksomhed.

IdeFA Gruppen holder åbent mellem jul & nytår

Vi ønsker alle vores kunder, samarbejdspartnere, freelancere og venner af huset en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi takker for et forrygende år og ser frem til endnu flere og spændende aktiviteter i 2013.

TYPO3 NEOS fremtiden CMS system

På IdeFA Gruppens hjemmeside kan du prøve TYPO3 NEOS fremtidens nye CMS system med den nyeste teknologi. TYPO3 NEOS er under udvikling og der knokles i TYPO3 miljøet eller rettere sagt – verdens bedste open source udviklingsmiljø. Tak til alle TYPo3ér for en fremragende indsats.