Tag Archives: Hotel Viking

Hotel Viking i luften med ny hjemmeside

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af den idylliske købstad, Sæby. Oplev også hotellets unikke Aqua, Spa & Wellness afdeling med inden- og udendørs faciliteter, bl.a. stort spa på tagterrassen med udsigt over Kattegat. Besøg Hotel Vikings hjemmeside som er udarbejdet i TYPO3

Frederikshavn 24-7 på Kanal Frederikshavn

Så er det en realitet – Frederikshavn 24-7 er for butikker, virksomheder og spisesteder i Frederikshavn 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – året rundt. Hotel Viking, Miss Daisy hos Sanne, BDO Scanrevison, Super Best og masse af andre virksomheder er allerede på Frederikshavn 24-7 og kan ligge ubegrænset tilbud og nyheder på Kanal Frederikshavn. Kanal Frederikshavn har Read more »

Hotel Viking i Sæby tilbyder behandling med Garra Rufa fisk

Se også indlæg på 24 Nordjyske Web TV En anderledes sanselig oplevelse, som gør din hud meget sundere og blødere. Behandlingen kan nydes som ren sanse, velvære og hudpleje, men den viser også utrolige resultater i behandlingen af hudproblemer som psoriasis, børneeksem, akne og hård hud. Behandlingen foregår ved, at man først får skyllet de Read more »