Tag Archives: Hotel Gruppen

Hotel Marketing – book direkte hos hotellet

Du skal ikke fravælge OTAérne, men blot se dem som samarbejdspartner snarere end konkurrent. OTA’erne leverer gæsterne til dig – vi skal bare have gæsterne til at booke direkte på dit hotel. Læs mere om vores rådgivning til dit hotel på Hotel Gruppen NEWS – gratis medlemskab.

Non profit organisationen Hotel Gruppen

Så har vi oprettet en non profit organisationen som hedder Hotel Gruppen. Baggrunden for organisationens virke er baseret på kendsgerningen af, at hotelbranchen hele tiden presses på konkurrence og indtjening, mens omkostningsniveauet er stødt stigende – læs mere om Hotel Gruppen

HORESTA til kamp mod online-rejsebureauer

Så er Hotel Rapporten gået i tryk og i næste uge udsendes den til 75 hoteller som har bestilt via www.hotel-gruppen.dk  At Hotel Rapporten er høj aktuel bekræftes af denne her artikel fra Horesta. HORESTA går nu til kamp mod de såkaldte OTA’er, Online Travel Agencies, som sælger hotelværelser på nettet. Det gælder for eksempel hotels.com Read more »

Scandic laver ny aftale med Expedia

Sidste år ville Scandic kæden ikke være med mere med og udtalte, at de alt for høje provisioner til OTA-agenterne (Online Travel Agency) var blevet for høje. Hotel Gruppen stiller tit spørgsmålet til det enkelte hotel – hvor går grænsen for provisionen til den enkelte OTA-agent? Stilhed og intet entydigt svar og i sidste uge Read more »

Bestil en gratis Hotel Rapport hos Hotel Gruppen

Vi har været så heldige, at få tilknyttet en ung dygtigt studerende fra UCN (University College Nordjylland), som hedder Andreas Overgaard Hansen  og i den forbindelse med hans afsluttende hovedopgave på uddannelsen til e-konceptudvikler, så har han udarbejdet en Hotel Rapport (gratis) som kan downloades på Hotel Gruppens hjemmeside.

Spar omkostninger til OTA agenterne.

Så har IdeFA Gruppen optimeret deres site Hotel Gruppen, som er en service for alle hoteller. Vi forstår godt samarbejdet med OTA agenterne, men der er mange lavt hængende frugter som kan plukkes med den rette viden og derfor har vi sammensat nogle TIPS som dit hotel kan nyde godt af. Besøg Hotel Gruppen. og tilmeld Read more »

Scandic siger STOP til Expedia

På et eller andet tidspunkt måtte det jo ske, spændende at følge udviklingen – læs artiklen på Horesta. Scandic siger fra NEJ TAK til Expedia / Hotels.com booking portaler. Provisionen er for høj, ja da – det har den været i mange år.