Tag Archives: Google

Et godt råd fra Morten Petersen fra Google til hotellerne

Morten Petersen fra Google siger meget tydeligt (sidst i klippet) Fremtiden byder på mange nye forretningsmodeller indenfor mange industrier og således også hotel branchen. Det bedste råd er, at hoppe med på udviklingen og prøve, at omfavne dem fremfor at bekæmpe dem. 130 hotelfolk deltog i HORESTAs konference om Online Distribution og her var der budt Read more »

Velkommen på IdeFA Gruppen´s og mit kontor

Mere end 80% af danskerne åbner Google som det første, når de søger information på nettet. Af samme grund er det vigtigt for de fleste butikker og virksomheder at være synlige på nettet. Google Virksomhedsbilleder er en af de nemmeste og billigste metoder til at vise virksomheden frem til alle dem, som søger efter jer Read more »

Google Analytics NON provide og reklamer på Instagram

Så er der nyt fra et par store spiller på banen. Google har nu definitivt fjernet søgeord i Google Analytics, så det ikke mere er muligt, at se hvilke søgeord dine brugere anvender for at finde frem til dit website. Det har været begrænset i længere tid og skal du have finde søgeord – er Read more »

Nye statistikker om placeringer på Google juni 2013

At ligge på side 1 på Google er stadigvæk en super god ide og jo højere, jo bedre. Alternativet hedder Google Adwords som er en hurtig genvej til gode placeringer på Google. Husk ingen markedsføring uden analyse (læs mere om Google Analytics). Alt kan måles, dog ikke dine søgeord i din søgemaskineoptimering på Google, da Google Analytics Read more »

Google bliver ny Airplay konkurrent med Chromecast

Så er Google kommet med et konkurrerende produkt til Airplay (læs tidligere artikel). Produktet hedder ChromeCast, en lille fætter/dongle, som sættes i din HDMI-indgang og så er du klar til at se TV fra nettet. Tjek selv Chromecast ud på hjemmesiden. God fornøjelse.

IdeFA Gruppen på Google+

IdeFA Gruppen er gået på flere sociale medier og du er meget velkommen til at følge os. Google+ , Instagram & Linkedin er vores foretrukne steder på de sociale medier.

Google: Nyt fra Matt Cutts omkring søgemaskineoptimering

Matt Cutts fra Google forklare omkring domænenavne og søgemaskineoptimering. Om kort tid kommer der en ændring som betyder, at dit domænenavn får en anderledes indflydelse end tidligere i søgeresultaterne. Følg med her på bloggen, da IdeFA Gruppen vil følge med i udviklingen og hvilke betydningen det får for din virksomhed.

Google+ nyt design og funktionaliteter.

IdeFA Gruppen på Linkedin

Så er IdeFA Gruppen igang med de sociale medier for alvor – først step hed Twitter, dernæst Google+og nu er turen kommet til Linkedin & Facebook. Vi har selvfølgelig haft private profiler i lang tid for at udforske de mange sociale medier. Imponerende som vi kan bruge TYPO3 CMS på de sociale medier. God vind Read more »

Facebook – timeline og nyt design m.m.

Den 5 oktober 2011 udkommer Facebook med det nye funktioner og look. Hold da op, der har været travlt på Facebook, siden udgivelsen af Google+….. Satser Facebook på for mange heste? Twitter lignende funktioner er også med i opdateringspakken – bliver spændende at høre reaktionerne på Facebook den kommende tid. Kan du ikke vente, kan du få Read more »