Tag Archives: Google Analytics

Campaign Monitor dashboard i Google Analytics

Bruger du Campaign Monitor til at sende nyhedsbreve, så har de lavet et smart funktion til Google Analytics. Læs mere her og klik på knappen i bunden af artiklen, så har du et nyt Dashboard i din Google Analytics, som giver dig et fornuftigt overblik. Kan selvfølgelig tilpasset i betjeningspanelet.

Nye statistikker om placeringer på Google juni 2013

At ligge på side 1 på Google er stadigvæk en super god ide og jo højere, jo bedre. Alternativet hedder Google Adwords som er en hurtig genvej til gode placeringer på Google. Husk ingen markedsføring uden analyse (læs mere om Google Analytics). Alt kan måles, dog ikke dine søgeord i din søgemaskineoptimering på Google, da Google Analytics Read more »

Bliv klogere af dine besøgende og deres adfærd

Endelig har vi haft tid til at fordybe os i et par programmer som (udover vores hjerte barn Google Analytics) har imponeret os. Især er Mouse Flow er et nemt program at gå til – det optager alle dine besøgende på din hjemmeside og du får masser af spændende information som kan bruges til at skabe Read more »

MAC brugere får dyrere tilbud på hoteller og rejser

Der er mange måder som kan gøre vores hjemmesider mere brugervenlige. Som udgangspunkt kan vi altid via forskellige værktøjer “skræddersy” ankomst siden ud for vores brugere oplysninger – et lille eksempel http://www.idefa.dk/myinfo/. I hotel og rejse branchen har de været mere kreative, da indhavere af en MAC maskine booker meget mere end andre brugere, hvilket har bevirket – Read more »

Mobilversion til din hjemmeside er et must – se statistikker.

Så har jeg lige trukket de sidste nye friske tal ud af Kanal Frederikshavn som giver os en god pejling af fremtiden. Ud af 1.709.823 besøgende bruger valgte 111.588 af bruge mobilen – det er faktisk 6,53 % af samtlige besøg som bruger mobilen. I løbet af 2011 har vi haft besøg af 240.772 unikke besøgende og kurven Read more »

Nyt Google Analytics eller?

Så er Google for alvor ved at færdiggøre – den nye version af Google Analytics med masser af nye spændende muligheder. Vi har tester det i længere tid og er begejstret, men også rart, at de bibeholder muligheden for den gamle version (knap i øverst højre hjørne). Google Analytics er bliver fantastik og et must Read more »

Panda og Google – hvad snakker de nu om?

Google forsøger hele tiden at gøre sine resultater så objektive som overhovedet muligt og i den forbindelse har de så udrullet en PANDA opdatering. Vil du vide en masse om PANDA opdateringen, så søg på Google – Panda opdatering. Der findes masser af indlæg omkring dette (hvem der ved mest og hvem du har mest Read more »

VM på Sputnik

VM i håndbold for herrer 2011 DIREKTE fra TV 2 SPORT – Slovakiet – Argentina (m) kl. 16.15 og research for RAIS Brændeovne. Så fik RAIS lige et link fra mig 🙂 Hvorfor bruges Google Analytics ikke korrekt, når nu det er så fantastisk?

Google Analytics – opsætning af mål