Tag Archives: Google adwords

Google Analytics NON provide og reklamer på Instagram

Så er der nyt fra et par store spiller på banen. Google har nu definitivt fjernet søgeord i Google Analytics, så det ikke mere er muligt, at se hvilke søgeord dine brugere anvender for at finde frem til dit website. Det har været begrænset i længere tid og skal du have finde søgeord – er Read more »

Brug Google Adwords annoncer i dine YouTube videoer

Nye statistikker om placeringer på Google juni 2013

At ligge på side 1 på Google er stadigvæk en super god ide og jo højere, jo bedre. Alternativet hedder Google Adwords som er en hurtig genvej til gode placeringer på Google. Husk ingen markedsføring uden analyse (læs mere om Google Analytics). Alt kan måles, dog ikke dine søgeord i din søgemaskineoptimering på Google, da Google Analytics Read more »

Remarketing til målrettet markedsføring på dit website

Du kan bruge remarketing til at nå ud til brugere, der har besøgt bestemte sider på dit website, når de besøger andre websites på Google Displaynetværk. Det vil sige, at de som har besøgt din hjemmeside, så vises dine annoncer hele tiden på Google´s annonceringsnetværk, når dine brugere surfer på nettet. Her er en lille guide til Read more »

Annoncer for din virksomhed på Google

Uanset hvor mange penge du vil bruge på Google Adwords annoncer, kan du vise dine annoncer på Google og deres annoncenetværk. Du betaler kun, hvis folk klikker på dine annoncer og det er en stor fordel. Brug også Google Analytics – det betaler sig i længden.

Reklamér for din virksomhed med Google Adwords.

Uanset hvor stort dit budget er, kan du vise dine annoncer på Google. Du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer. Vi hjælper med opsætning, søgeord, tekst annoncer m.m., så du får det maksimale ud af dine kampagner.  IdeFA Gruppen har bestået Googles eksamen som "Kvalificeret Google Advertising Professional" og kan derfor tilbyde endnu bedre service, rådgivning Read more »