Tag Archives: Frederikshavn 24-7

Facebook størrelser – styr det hele via TYPO3 CMS

Den nye timeline på Facebook er fantastisk (glemmer hele tiden størrelsen på billedet) som jeg bruger til en slags virtuel dagbog. For virksomheder er det muligt at styre alle sine indholdssider fra TYPO3 CMS på web, facebook (her er størrelserne), mobil, 24-7 og andre platforme.

Frederikshavn 24-7 Online gågade

Kanal Frederikshavn præsenterer et helt nyt tilbud. Du kan kalde det en gågade på nettet. Frederikshavn 24-7 er navnet på siden, hvor du bl.a. kan finde tilbud og nyheder, som de lokale butikker og spisesteder selv har oprettet. Følg Frederikshavn 24-7 på Facebook

Ny bil på Kanal Frederikshavn

Så er vores synlighed i Frederikshavn steget markant siden vi har fået ny firma bil på Kanal Frederikshavn. Bilen er levereret af ADS Biler i Frederikshavn, hvor de har en konkurrence med at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Vi har pyntet bilen med vores nye online gågade i Frederikshavn – kaldet Frederikshavn 24-7. Allerede nu er Read more »

Nyt på Kanal Frederikshavn

Vi har nu udgivet vores mobil version på Kanal Frederikshavn – Klik her for at går Mobil version. Vi har nu over 1.8 millioner besøgende årligt – se statistikker fra Kanal Frederikshavn Vores online gågade Frederikshavn 24-7 har nu rundet over 50 butikker/virksomheder i Frederikshavn.  Besøg Frederikshavn 24-7 og se masser af gode tilbud og nyheder.

Frederikshavn 24-7 på Kanal Frederikshavn

Så er det en realitet – Frederikshavn 24-7 er for butikker, virksomheder og spisesteder i Frederikshavn 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – året rundt. Hotel Viking, Miss Daisy hos Sanne, BDO Scanrevison, Super Best og masse af andre virksomheder er allerede på Frederikshavn 24-7 og kan ligge ubegrænset tilbud og nyheder på Kanal Frederikshavn. Kanal Frederikshavn har Read more »