Tag Archives: Flemming Bonkegaard

Se, hvor mange danskere du deler navn med.

Danmarks statistik har udarbejdet et lille sjovt værktøj, hvor du kan få informationer om navne & efternavne. Nok mest til sjov, men alligevel tankevækkende med den database. Når man søger på Flemming Bonkegaard, så kommer resulatet “der er to eller færre personer med navnet Flemming Bonkegaard“, da der af diskretionshensyn er fjernet navne med kun Read more »

Oprydning på min SAMSUNG computer

Så er der ryddet op i garagen – Iphone/Ipad er toptunet og alle min filer er ude i Skyén 🙂 Super sjovt, at finde gamle ting fra mine utallige kasser med ideér og andre nostalgiske minder fra opstarten af IdeFA Gruppen. IdeFA betyder Ide For Alle og Gruppen er tanken omkring sammenhold i klassen. Keep Read more »

Jeg er med på det nye sociale netværk Google+

Så er jeg med på Google+ og du kan følge mig her. Bliver det en succes, ja det er det store spørgsmål?

Foredrag: E360 grader – valg af CMS Platform

For trejde år i træk er IdeFA Gruppen med som foredragsholder omkring Vækst i Webshop som hedder E360 grader og som er et forløb med 6 workshops. Digital strategi, den 5 april med Kresten Wiingaard, Webanalyse – 19. april med Jacob Kildebogaard, Webdesign – 3. maj med Stine Norstrand, Valg af CMS Platform – 17. maj Read more »

Linkedin – professionelt netværk.

Jeg er begyndt at interesse mig for Linkedin, da jeg efterhånden blander tingene lidt sammen. I mine øjne er Facebook til personlige relationer med venner, familie, kollegaer o.s.v. og Linkedin er mere online netværk for virksomheder. Jeg har ikke den store erfaring med Linkedin og vil grave lidt i mulighederne. Her er min profil, som jeg skal have opdateret.