Tag Archives: Facebook

Glædelig jul og godt nytår

Så er det blevet tid til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Dette gøres med ET SØDT SMIL som du kan "Syntes godt om" på Facebook eller besøge hjemmesiden "Et sødt smil" Der kommer mere om dette projekt i 2015.

Brug dit Facebook Cover til mersalg

Så er der kommet nye regler på Facebook (juli 2013) og det bliver nok lavet om mange gange, men lige nu kan du udnytte dit Cover foto til mersalg, da reglerne er skåret ned til EN. Reglen siger max 20 % tekst. Det vil sige, at du nu må; informere om tilbud og priser i dit cover Read more »

Viral markedsføring på Facebook med Mike Grey.

454 delinger på Facebook og set af over 40.000 på 24 timer, det er imponerende. Skulle lige have et frisk eksempel på viral markedsføring til en kunde præsentation. Heldigvis var Mike Grey frisk og med på ideén. Resultatet var imponerende og endnu et bevis på, at viral markedsføring virker. Go for it og Kanal Frederikshavn fik en masse Read more »

280 gratis LIKES på vores KF Facebook side

Vi har lavet et lille forsøg i Juli mdr. med opsætning af en Google Adsense på en top/box kampagne på Kanal Frederikshavn og må sige, at det er blevet en succes. Med 280 LIKES på Kanal Frederikshavn Facebook side på mindre end 10 dage (GRATIS). Det bliver spændende, at se effekten af vores facebook annoncer i fremtiden. Modellen Read more »

Facebook størrelser – styr det hele via TYPO3 CMS

Den nye timeline på Facebook er fantastisk (glemmer hele tiden størrelsen på billedet) som jeg bruger til en slags virtuel dagbog. For virksomheder er det muligt at styre alle sine indholdssider fra TYPO3 CMS på web, facebook (her er størrelserne), mobil, 24-7 og andre platforme.

Fantastisk udsigt fra IdeFA Gruppens lokaler i Frederikshavn

En tidlig morgen, alene på kontoret, udsigten mod øst, en kop kaffe og computeren vågner langsomt op. Hold da op, så har jeg lyst til at komme igang med dagens gøremål. IdeFA Gruppen og Kanal Frederikshavn er klar – følg iøvrigt Kanal Frederikshavn på Facebook.

IdeFA Gruppen på Linkedin

Så er IdeFA Gruppen igang med de sociale medier for alvor – først step hed Twitter, dernæst Google+og nu er turen kommet til Linkedin & Facebook. Vi har selvfølgelig haft private profiler i lang tid for at udforske de mange sociale medier. Imponerende som vi kan bruge TYPO3 CMS på de sociale medier. God vind Read more »

Mobilversion til din hjemmeside er et must – se statistikker.

Så har jeg lige trukket de sidste nye friske tal ud af Kanal Frederikshavn som giver os en god pejling af fremtiden. Ud af 1.709.823 besøgende bruger valgte 111.588 af bruge mobilen – det er faktisk 6,53 % af samtlige besøg som bruger mobilen. I løbet af 2011 har vi haft besøg af 240.772 unikke besøgende og kurven Read more »

Hotel Jutlandia har fået ny TYPO3 hjemmeside

Så blev der tid til en ny TYPO3 hjemmeside til Hotel Jutlandia af IdeFA Gruppen. Det nye hotel online booking website er en del af vores hotel koncept, hvor vi har fokus på mere indtjening og allerede nu kommer de første gode resultater. Utroligt hvad en online booking boks, lidt call to action og en gennemgang Read more »

Facebook – timeline og nyt design m.m.

Den 5 oktober 2011 udkommer Facebook med det nye funktioner og look. Hold da op, der har været travlt på Facebook, siden udgivelsen af Google+….. Satser Facebook på for mange heste? Twitter lignende funktioner er også med i opdateringspakken – bliver spændende at høre reaktionerne på Facebook den kommende tid. Kan du ikke vente, kan du få Read more »